Voorkom dat wanbetalers u in de houdgreep nemen

No cure no pay incasso

Klanten die niet of te laat betalen, bezorgen u soms slapeloze nachten. Reken nu snel en kordaat af met wanbetalers en laat Collactive uit Eindhoven op basis van No Cure, No Pay uw openstaande vorderingen incasseren. Als u uw openstaande factuur of facturen online indient, gaan onze incassospecialisten direct voor u aan de slag. Daarbij volgen ze stap voor stap een beproefde incassoprocedure. Binnen 24 uur na ontvangst van uw vordering krijgt uw debiteur al een ingebrekestelling, inclusief de bijbehorende rente en incassokosten.   

Incasso zonder onnodige risico’s

De incassospecialisten van Collactive werken volgens het principe van No Cure No Pay. Soms is niet duidelijk wat hiermee precies bedoeld wordt. Graag leggen we u dat uit. De bijkomende kosten in het buitengerechtelijke of minnelijke incassotraject proberen we te verhalen op uw debiteur. Dat betekent in de praktijk dat uw debiteur behalve de factuur ook de bijbehorende rente en incassokosten moet betalen. De hoogte van deze bedragen is wettelijk vastgelegd. Bij No Cure No Pay incasso loopt u dus niet het risico om extra kosten te maken. Uw debiteur is in gebreke en dus verantwoordelijk voor deze extra kosten.    

Helder en respectvol communiceren

Snel tot actie overgaan, vergroot de kans op een snelle betaling van uw openstaande facturen. Bij een nieuwe vordering gaat Collactive daadkrachtig te werk op basis van No Cure No Pay. Heldere communicatie is vaak doorslaggevend in het incassotraject. Zowel op papier – in herinneringen en aanmaningen – als via de telefoon gaan we respectvol met uw debiteur om. Onze focus is erop gericht om u zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. Daarom maken we met uw debiteur afspraken over de betalingsdatum of spreken we een betalingsregeling af. Het spreekt voor zich dat we hierbij een vinger aan de pols houden.

Online meekijken

Spreekt incasso No Cure No Pay u aan? Collactive biedt u de mogelijkheid om uw vordering online in te dienen. U krijgt een contactpersoon toegewezen om uw vragen te beantwoorden of om u op de hoogte te houden van de voortgang en slagingskans. Via een unieke inlogcode kunt u zelf ook online meekijken. Hier hebt u in één oogopslag zicht op alle contactmomenten en gemaakte afspraken.  

Meer informatie of afspraak maken?

Wilt u de incassospecialisten van Collactive uit Eindhoven inschakelen voor No Cure No Pay incasso? Eenmalig of op structurele basis? Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

Wettelijke boetes laten zich niet afschrikken door smoezen

Wanbetalers die niet willen luisteren, moeten maar voelen. En de plek waar ze de pijn het meest voelen is in hun portemonnee. Laat u niet afschrikken door smoezen. U hebt immers recht op uw geld..