Laat u niet buitenspel zetten door debiteuren

Kredietinformatie: beperk financiële risico’s

Kredietinformatie is geen overbodige luxe, maar een bittere noodzaak. Hoe vanzelfsprekend is het dat klanten en leveranciers gemaakte betalingsafspraken nakomen? Gaat u met elke binnenlandse of buitenlandse klant in zee, omdat u zo goed van vertrouwen bent? Vanzelfsprekend beperkt u uw financiële risico’s graag tot een minimum. Kredietinformatie is daarvoor het aangewezen middel.

Risicobeheer klanten en leveranciers

Ondernemen is risico’s nemen, maar ook vermijden. Daarom is het verstandig om actuele informatie te verzamelen over uw debiteuren. Dat is geen passief of éénmalig proces. Het rendement van kredietinformatie staat of valt met continuïteit en pro-activiteit. Schakel Collactive in voor actuele informatie over bestaande of nieuwe klanten.

Meer informatie of afspraak maken?

Grote order in het verschiet? Of twijfelt u over de kredietwaardigheid of betalingsmoraal van nieuwe of bestaande klanten? Collactive ondersteunt u graag met professionele producten voor kredietinformatie: Online kredietrapport, Offline kredietrapportRiskmanager of de Alert-manager. Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

Zaken doen met nieuwe klanten? Snijd u zelf niet in vingers

Ondernemen is risico’s nemen, maar ook vermijden. Grote opdracht in het vooruitzicht? Natuurlijk wilt u weten wat voor vlees u in de kuip hebt. Met de juiste kredietinformatie krijgt u inzicht. En voorkomt u valkuilen.