Op welke debiteuren richt u uw pijlen?

Beheermanager: volg 100% geautomatiseerd uw debiteuren 

Kiest u bij debiteurenbeheer voor outsourcing? Of gaat u zelf aan de slag met de krachtige en gebruiksvriendelijke Beheermanager van Collactive? Met deze software monitort u eenvoudig uw debiteuren: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. U ziet in één oogopslag welke debiteuren nog niet betaald hebben en dus extra aandacht nodig hebben. Voor telefonische en schriftelijke herinneringen en aanmaningen werkt de Beheermanager met een 100% geautomatiseerd agendabeheer. En dat is handig, want u krijgt automatisch een seintje wanneer u moet bellen of een brief moet versturen. 

Registreren en opvolgen van klachten

Klachten van klanten zijn vaak buitenkansen om uw service en dienstverlening te verbeteren. Met de Beheermanager van Collactive registreert u eenvoudig klachten van debiteuren. Zo krijgt u teruggekoppeld waarom klanten nog niet betaald hebben. Soms is de service niet goed. Of is de levering niet volgens afspraak. Als u serieus en adequaat inspeelt op deze klachten, wint u het vertrouwen van klanten terug. En worden de betalingstermijnen korter.     

Meer informatie of afspraak maken?

Interesse in de Beheermanager van Collactive voor uw debiteurenbeheer? Bel (040) 235 20 91 of mail voor een afspraak één van onze accountmanagers.

 

Zoom in en stel scherp op uw debiteuren   

De Beheermanager van Collactive heeft een 'fotografisch geheugen' voor acties die u moet ondernemen om sneller uw geld te krijgen. Handig en onmisbaar.