Verminder risico’s bij nieuwe of grote opdrachten

Riskmanager: check(t) de kredietwaardigheid van uw klanten

De Riskmanager: het neusje van de zalm in de service van Collactive? Met deze krachtige software checkt u razendsnel de financiële gezondheid van bestaande klanten en leveranciers. Op basis van uw eigen betalingservaringen ontvangt u een risicoscore. Bij slecht scorende klanten, loopt u meer risico. Als u de kredietwaardigheid van uw klanten  consequent onderzoekt en bewaakt met de Riskmanager, snijdt u zich niet snel in de vingers.

Krachtige koppeling kredietinformatie en debiteurenbeheer

Wilt u een helder en gedetailleerd inzicht in de kansen die u heeft en de risico’s die u loopt met uw debiteurenportefeuille? Koppel dan de Riskmanager aan de Beheermanager en de Alertmanager van Collactive. En profiteer optimaal van de integrale aanpak voor kredietinformatie en debiteurenbeheer. Treden er wijzigingen op in uw kansen of risico’s? U krijgt direct een seintje om actie te ondernemen.

Meer weten of afspraak maken?

Nieuwsgierig hoe Collactive riskmanagement aanpakt met de Riskmanager? Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

Gewaarschuwd mens telt voor twee. Voorkom uitglijders 

Leun niet achterover, maar ga pro-actief aan de slag met uw debiteuren. Gebruik betaalervaringen om risico’s te bepalen. Met de Riskmanager van Collactive weet u waar u aan toe bent.