Scoren of verliezen bij grote transacties?

Offline kredietrapporten: zeker van u zaak bij grote transacties

Staat u aan de vooravond van een grote transactie met een binnenlandse of buitenlandse klant? Zorg dat u met een offline kredietrapport goed beslagen ten ijs komt. Als u het naadje van de kous weet, beperkt u de kans op financiële tegenvallers tot een minimum. Laat u dus niet achteraf verrassen. Met de offline kredietrapporten van Collactive beschikt u razendsnel over up-to-date informatie van (potentiële) klanten.

Actuele kredietinformatie geeft de doorslag

De offline kredietrapporten zijn niet direct uit onze databank leverbaar. Onze kredietanalisten onderzoeken en analyseren speciaal voor u de beschikbare, actuele data.  Denk daarbij aan de meest recente jaarcijfers, recente betalingservaringen en kadastrale informatie. Tot slot ontvangt u een goed beargumenteerd kredietadvies. Op basis hiervan bepaalt u eenvoudig welke risico’s u loopt als u met deze klant in zee gaat.

Meer weten of een offline kredietrapport opvragen?

Wilt u zeker van uw zaak zijn bij een grote transactie? Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers. Een offline kredietrapport opvragen voorkomt verrassingen.

Scoren met grote transacties? Kom goed beslagen ten ijs

Debiteuren die een scheve schaats rijden. Ga niet over één nacht ijs.  En laat u bij grote transacties niet achteraf verrassen. Als u echt wilt scoren is een offline kredietrapport een voorzet op maat.