Hoe goed heeft u risicovolle debiteuren in het vizier?

Snel inspelen op risicovolle debiteuren met de Alertmanager

Met de Alertservice stelt u een alarm in voor mutaties bij risicovolle klanten. Deze software is onmisbaar als u over een grote debiteurenportefeuille beschikt. Collactive bewaakt deze debiteuren voor u. En trekt aan de bel als er een wijziging optreedt. Dat is het signaal om actie te ondernemen. Of om op uw hoede te zijn. Denk aan wijzigingen in risico’s, verstrekte kredietlimieten, betaalgedrag en nieuwe deponeringen van balansen. Kortom: met de Alertmanager verkleint u de kans op financiële tegenvallers.

Krachtige koppeling kredietinformatie en debiteurenbeheer

Met de Alertmanager bouwt u stap voor stap een database met kredietinformatie van uw debiteuren op. Ideaal om onderscheid te maken tussen grote en kleine klanten. Vanzelfsprekend kunt u deze software zelfstandig gebruiken. U profiteert optimaal van deze tool als u de Alertmanager koppelt aan de Riskmanager en de Beheermanager van Collactive. Met deze koppeling geeft u een extra impuls aan de integrale aanpak voor kredietinformatie en debiteurenbeheer.

Interesse?

Nieuwsgierig wat de Alertmanager voor uw organisatie kan betekenen? Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

Laat u niet in slaap sussen door uw debiteuren. Blijf wakker 

Op uw hoede zijn. Dat is de kunst van professioneel debiteurenbeheer. Met de Alartmanager zorgt Collactive voor een 'wake-up call'. Zo blijft u alert en voorkomt u slapeloze nachten.