Spoort u uw debiteuren op tijd aan om te betalen?

Incassobureau Tilburg

Heeft u oninbare vorderingen?

Incasso, kredietinformatie en debiteurenbeheer zijn de 3 pijlen die een bureau in credit management op zijn boog heeft. Betalen uw klanten veel te laat hun rekening? Of geven ze niet thuis als ze uw factuur moeten overmaken? Maak gebruik van de ervaring en expertise van Collactive om uw uitstaande vorderingen te innen. We werken persoonlijk, daadkrachtig en vooral resultaatgericht. Vanuit Eindhoven gaan we als incassobureau graag aan de slag voor uw debiteuren in Tilburg. Als u ons inschakelt, nemen we direct contact op. Vervolgens spreken we een betalingstermijn of een betalingsregeling af.

Wilt u Collactive als incassobureau inschakelen?

Neem contact op met onze incassospecialisten:
(040) 235 20 91
 
Informatie via de mail ontvangen?

Betalen binnen betalingstermijn

Bij zakelijke transacties komt u vooraf een betalingstermijn van 14 of 30 dagen overeen. Als u een product of dienst geleverd heeft, is het gebruikelijk om binnen deze afgesproken betalingstermijn te betalen. In onze ogen is een betalingsafspraak ook een afspraak. Als incassobureau Tilburg ligt onze focus niet alleen op incasso. U kunt ons ook in de arm nemen voor kredietinformatie en debiteurenbeheer. Met kredietinformatie checken we de kredietwaardigheid en de betalingsmoraal van (potentiële) klanten. Met debiteurenbeheer volgen we het betaalgedrag van uw debiteuren op de voet. Overschrijden ze de overeengekomen betalingstermijn, dan grijpen we in met minnelijke of juridische incasso.

Heldere afspraken, geen onnodige kosten

Collactive zorgt er als incassobureau Tilburg voor dat u krijgt waar u als ondernemer recht op heeft: uw geld. Voordat we met elkaar in zee gaan, maken we duidelijke afspraken over no pay, no cure incasso. Bij sommige incassobureaus krijgt u slechts een percentage van de factuur. Collactive beschouwt dat als oneerlijk. Bij ons ontvangt u het volledige bedrag. Extra kosten brengen we uiteraard niet in rekening. Dossierkosten, incassokosten of griffierechten bij een juridische incasso verhalen we op uw klant. Onnodige verrassingen gaan we uit de weg. Eem onbetaalde factuur is al vervelend genoeg.


Meer informatie of afspraak maken?

Benieuwd hoe Collactive als incassobureau Tilburg aan de slag gaat met debiteurenbeheer en incasso? Bel (040) 235 20 91 of mail om een afspraak te maken met een van onze accountmanagers.

Betalen uw klanten te laat? Laat u niet gek maken.

Komen de smoezen van uw debiteuren u de neus uit? Reageer niet te aangebrand. Collactive heeft vaker met dit bijltje gehakt. Als incassobureau Tilburg incasseren we snel, persoonlijk en met bewezen resultaat.

Incassobureau Tilburg vanuit Eindhoven

Collactive kan buigen op een ervaring van bijna 25 jaar. Bij incasso focussen we niet alleen op de regio Eindhoven – Helmond – Tilburg – Den Bosch. Onze blik richt zich op openstaande vorderingen in heel Nederland. Zorg, finance en automotive zijn de branches waarin we gespecialiseerd zijn. Bij internationale incasso maken we gebruik van een netwerk van internationale agenten en incassospecialisten. Die kennen stuk voor stuk de cultuur en wettelijke richtlijnen voor incasso in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje of Italië.