Hoe houdt u zicht op oninbare vorderingen?

Schuldbewaking: nazorg op oninbare vorderingen 

Uitbehandelde dossiers zijn een smet op uw financiële bedrijfsvoering. Er zijn geen verhaalmogelijkheden meer of uw debiteur is spoorloos verdwenen. De relatie met uw debiteur lijkt een dichtgeslagen boek. Met schuldbewaking of nazorg houdt Collactive periodiek de vinger aan de pols. Soms verandert immers op termijn de vermogens- of inkomstenpositie van de debiteur in kwestie. Krijgen we daarvan een melding, dan ondernemen we gerichte actie. Vaak met resultaat.

Periodieke bewaking debiteuren

Schuldbewaking of nazorg is een goed alternatief voor dure juridische procedures. Soms kunt u op korte termijn geen verhaal halen, maar op langere termijn wel. Hoe werkt het? Eén keer per jaar houden we oninbare vorderingen tegen het licht. Daarvoor gebruiken we signaleringssystemen, Google en social media. Soms komt de debiteur ‘boven water’ op een nieuw adres. Soms is zijn vermogens- of inkomstenpositie veranderd door een nieuwe baan of een erfenis. Als dat gebeurt, pakt Collactive de incasso weer op.

Meer informatie of afspraak maken?

Nieuwsgierig naar de nazorg van Collactive? Bel  (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

Oninbare vordering? Geduld is soms een schone zaak 

Voorkom verjaring van uw vorderingen door ze in bewaring te geven. Collactive houdt periodiek controles en bewaakt zo uw vorderingen op afstand. Vaak met resultaat.