Voorkom dat wanbetalers u in de houdgreep nemen

Minnelijke incasso

Uw debiteur betaalt zonder tussenkomst rechter

Uw debiteuren aansporen om te lang openstaande facturen te betalen. Snel, met oog voor de goede relatie en zonder tussenkomst van de rechter. Dat is in een notendop de kracht van minnelijke incasso. Binnen 24 uur na ontvangst van uw vordering nemen we  contact op met uw debiteur. Snelheid van handelen vergroot de kans op succes immers aanzienlijk. We geven uw debiteur direct het gevoel dat we er bovenop zitten.

Wilt u een incassobureau inschakelen?

Neem contact op met onze
incasso specialisten:
(040) 291 96 66

Informatie via de mail ontvangen?

Vraag direct aan

Transparante werkwijze, heldere communicatie

Onze aanpak voor minnelijke incasso verschilt per geval en per opdrachtgever. Uw wil is vanzelfsprekend wet. Collactive start met bellen en aanmaningen versturen. Levert dat niks op, dan boeken we ook resultaat met debiteurenbezoek. Via heldere rapportages houden we u op de hoogte van de voortgang en de resultaten. Klachten of problemen koppelen we direct terug. U kunt in ons online systeem meekijken en de voortgang volgen. Levert minnelijke incasso niks op?  Dan krijgt u advies over het vervolg: juridische incasso, afboeken of schuldbewaking.

Meer informatie of afspraak maken?

Wilt u de incassospecialisten van Collactive inschakelen? Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

Plaats direct uw incasso opdracht

Wettelijke boetes laten zich niet afschrikken door smoezen

Wanbetalers die niet willen luisteren, moeten maar voelen. En de plek waar ze de pijn het meest voelen is in hun portemonnee. Laat u niet afschrikken door smoezen. U hebt immers recht op uw geld..