Wat onderneemt u als debiteuren zich niet aan de regels van het spel houden?

Juridische incasso: betaling afdwingen via de rechter

Juridische incasso is een logische stap als debiteurenbeheer, pre-incasso en minnelijke incasso geen resultaat opleveren. Telefoontjes, herinneringen, aanmaningen en zelfs huisbezoek hebben niet tot betaling geleid. Graag adviseren we u over de slagingskans, kostenrisico’s, verhaalsmogelijkheden en procesvorm. Ook het aanvragen van een faillissement is een krachtig middel om betaling af te dwingen. Per situatie bepalen onze incassospecialisten met u de juiste strategie.     

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met onze
incasso specialisten:
(040) 291 96 66

Informatie via de mail ontvangen?

Vraag direct aan

Advies en ondersteuning tijdens gehele juridische traject

Een goed onderbouwd advies is richtinggevend bij een juridische incasso. Is uw vordering hard te maken? Biedt uw debiteur wel mogelijkheden om te betalen? Welke procedure leidt het snelst tot het incasseren van uw vordering? En welke kosten zijn daarmee gemoeid? Dagvaarden, beslagleggen of faillissement? Als u uw debiteur voor de rechter daagt, staat Collactive u tijdens het juridische traject met raad en daad terzijde.

Meer informatie of afspraak maken?

Heeft minnelijke incasso geen resultaat opgeleverd? Schakel de incassospecialisten van Collactive in voor een juridische incasso. Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers. 

Voorkom verder spelbederf met keiharde sancties

Wie in de sport de regels van het spel overtreedt, kan rekenen op een forse sanctie. In het bedrijfsleven gelden vergelijkbare regels. Soms is een arbitraire beslissing noodzakelijk om betaling af te dwingen.