Incasseert u zonder slag of stoot bij buitenlandse debiteuren?

Internationale incasso: vorderingen incasseren in het buitenland

Ondernemen stopt niet bij onze landsgrenzen. Door de toenemende internationalisering is een groeiend aantal Nederlandse bedrijven in het buitenland actief. Andersom weten ook buitenlandse bedrijven de weg naar Nederland te vinden. Hebt u onwillige debiteuren buiten Nederland? Geen probleem. U kunt met een gerust hart deze openstaande facturen aan Collactive uitbesteden.

Incassospecialisten met kennis van taal, cultuur en wettelijke richtlijnen

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met onze
incasso specialisten:
(040) 291 96 66

Incasso opdracht online indienen

Incasso opdracht indienen

Dankzij een uitgebreid, wereldwijd netwerk van incassopartners kent Collactive de weg in het buitenland. Onze partners spreken de taal van uw debiteur, kennen de cultuur en betalingsgewoontes van het land en zijn vanzelfsprekend op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving. Onze incassopartners gaan voor u aan de slag, tegen vooraf bepaalde tarieven. Collactive voert de regie, bewaakt de voortgang en blijft het aanspreekpunt.

Meer informatie over internationale incasso of afspraak maken?

Incassobureau Collactive inschakelen voor internationale incasso? Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

 

Heeft u internationale vorderingen uitstaan in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië of Spanje. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Brandt u uw vingers liever niet aan buitenlandse wanbetalers?

Debiteuren die betalingsafspraken aan hun laars lappen. Ook buiten Nederland overschrijden debiteuren deze grens. Ga niet zelf achter uw geld aan. Collactive kent ook buiten de landsgrenzen goed de weg.