Spoort u uw debiteuren op tijd aan om te betalen?

Incassoprovisie op basis van ‘no cure no pay’

Collactive gaat met uw vordering aan de slag volgens het principe ‘no cure no pay’. In het Engels staat dit principe voor: ‘geen oplossing, geen betaling’. Als uw debiteur tot betaling overgaat, verhalen wij de incassokosten op uw debiteur. Dat is het uitgangspunt. U betaalt dus niet voor onze inspanningen. U begrijpt dat we om die reden zeer gemotiveerd zijn om succes te boeken bij uw debiteur. Gelukkig slagen we daar meestal in. Collactive heeft een hoog slagingspercentage in incasso. 

Kosten voor derden altijd in overleg

Schakelt u onze incassospecialisten in voor een openstaande vordering? Dan kunt u altijd rekenen op  een daadkrachtig optreden, een snelle en effectieve incassoprocedure en natuurlijk heldere communicatie.  Transparant zijn in de tarieven en kosten is voor Collactive een vanzelfsprekendheid. In overleg met u bespreken we kosten voor derden. Denk aan kosten voor bezoek, correspondentie of proces. Die rekenen we pas na uw goedkeuring. In veel zaken betaalt uw debiteur voor deze kosten.   

Meer informatie of afspraak maken?

Collactive inschakelen om een openstaande vordering te innen? Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

 

Geen kleine lettertjes óf addertjes onder het gras 

Onaangename verrassingen zijn vervelend. Zeker als u diep in de buidel moet tasten.  Bij Collactive weet u precies waar u aan toe bent. Een slecht betalende debiteur is al erg genoeg.