Spoort u uw debiteuren op tijd aan om te betalen?

Incasso: Collactive spoort uw debiteuren aan te betalen  

Last van notoire wanbetalers of debiteuren die hun factuur niet of te laat betalen? Incasso is een logische stap als uw debiteuren de betalingsafspraken niet nakomen. Ook voor betalingsafspraken geldt: boter bij de vis. Laat u niet gek maken en besteed incasso uit aan Collactive. Via heldere rapportages houden we u op de hoogte. U kunt zelfs online meekijken in ons systeem voor een actuele stand van zaken.

Oog voor resultaat en relatie

Te laat of niet-betalende debiteuren kosten tijd, geld en energie. Zeker als debiteuren smoes op smoes stapelen. Of als uw telefoontjes, mailtjes en herinneringen geen vruchten afwerpen. Collactive incasseert snel en met bewezen resultaat. En vaak zonder dat de relatie met uw debiteuren er onder lijdt. Met onze persoonlijke aanpak boeken we in meer dan 80% van de incassozaken succes. Zo voorkomen we de vaak dure en tijdrovende gang naar de rechter.

Meer informatie of afspraak maken?

De professionals van Collactive Credit Management incasseren graag uw openstaande facturen. Bij incasso hebt u de keuze uit: Pré-incasso, Minnelijke incasso, Juridische incasso, Internationale incasso en Schuldbewaking. Interesse? Bel (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

Betalen klanten te laat? Reageer niet te aangebrand

Wordt u gek van debiteuren die smoes op smoes stapelen. Ook voor betalingsafspraken geldt: boter bij de vis. Laat u niet gek maken. Collactive incasseert snel, persoonlijk en met bewezen resultaat.