Lukt het om uw geldstromen goed te beheersen?

Verbeter uw cashflow met een beter debiteurenbeheer 

Als uw cashflow onvoldoende is, komt uw bedrijf onherroepelijk in de financiële problemen. Ook al zijn uw winst- en omzetverwachting prima. Reken maar uit: als uw liquiditeit ontoereikend is, kunt u uw vaste lasten en periodieke uitgaven niet of nauwelijks betalen. Met een slim en professioneel debiteurenbeheer houdt u de vinger aan de pols. U hebt immers altijd een actueel beeld van uw verwachte inkomsten en uitgaven. 

Inzicht in uw debiteurenportefeuille

Hoeveel facturen staan er open? Wat is de gemiddelde doorlooptijd van dossiers? En treden er veranderingen op in het betalingsgedrag van debiteuren? Om de cashflow van uw organisatie te meten en te verbeteren, is een helder inzicht in uw debiteurenportefeuille een randvoorwaarde. Door actuele statistieken continu te raadplegen, weet u exact welke dossiers speciale aandacht nodig hebben. Overtuigd? Kies dan voor de Beheermanager van Collactive. En u hebt razendsnel de benodigde statistieken bij de hand. Maak gebruik van deze praktische tool, verbeter uw cashflow.  

Meer informatie of afspraak maken?

Nieuwsgierig hoe u uw cashflow verbetert met actief debiteurenbeheer? Bel (040) 235 20 91 of mail voor cashflow verbeteren. Maak een afspraak één van onze accountmanagers zodat wij u kunnen helpen uw cashflow te verbeteren. 

 

Veel geld in omloop, maar niet op uw rekening   

Snel over voldoende liquide middelen beschikken. Hoe wast u dat varkentje? Pak uw debiteurenbeheer professioneel aan en verbeter direct uw cashflow.