Hoeveel zetten denkt u vooruit bij een overvolle orderportefeuille?

Debiteurenbeheer uitbesteden: een kopzorg minder 

Wat onderneemt u als de betalingstermijn van uw facturen verstreken is? Belt of mailt u zelf met debiteuren die in gebreke blijven? Of ontbreekt de tijd om debiteurenbeheer professioneel vorm en inhoud te geven?

Succesvol beheer is een kwestie van continuïteit.

Uit uw naam communiceert Collactive consequent en regelmatig met uw debiteuren. Daarvoor maken we gebruik van de Beheermanager. Zo verhoogt u de kans dat uw klanten veel sneller betalen.  

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met onze
specialisten:
(040) 291 96 66

Informatie over debiteurenbeheer

Vraag direct aan

Succesvol debiteurenbeheer volgens uw wensen

Het succes van debiteurenbeheer staat of valt met heldere afspraken en een duidelijke strategie. Ervaring wijst uit dat uw klanten dat op prijs stellen. Deze aanpak bespreken we in nauw overleg met u. Vlak voordat de betalingstermijn verstrijkt, ondernemen we actie. Uw klanten hebben niet in de gaten dat Collactive uw debiteurenbeheer regelt. Soms is een telefoontje voldoende. In andere gevallen versturen we een herinnering of aanmaning.

Meer informatie over het uitbesteden van debiteurenbeheer?

Hebt u de capaciteit voor debiteurenbeheer niet in huis? Kies dan voor debiteurenbeheer uitbesteden, kies een betrouwbare partner. Vertrouw op kennis van Collactive. Bel (040) 235 20 91 of mail voor een afspraak met één van onze accountmanagers.

 

Debiteurenbeheer laten regelen? Ja graag of dank je de koekkoek  

Een professional die  uw debiteuren van A tot Z beheert. Zonder dat uw klanten het merken. Collactive onderneemt met de regelmaat van de klok actie. Zowel telefonisch als schriftelijk.