Houd uw hoofd boven water

Credit management van A tot Z

Collactive bestrijkt het complete terrein van credit management. Onze specialisten beoordelen niet alleen de kredietwaardigheid van een potentiële opdrachtgever. Ook nemen zij u de juridische nasleep van een vordering uit handen. Wilt u deze activiteiten in eigen huis uitvoeren? Graag ondersteunen wij u om deze tak van sport professioneel op poten te zetten.

Specialisten voor kredietinformatie, debiteurenbeheer en incasso 

Collactive houdt van een overzichtelijke dienstverlening. Daarom werken we met afzonderlijke specialisten voor kredietinformatie, debiteurenbeheer en incasso. Welke discipline u ook inschakelt: u kunt altijd rekenen op expertise, jarenlange ervaring en vooral daadkracht. De meerwaarde van Collactive schuilt vooral in de synergie tussen onze 3 specialismen. Het geheel is immers meer dan de som der delen.

Krachtige, gebruiksvriendelijke software

Gemak dient de mens. En dus ook de ondernemer. Collactive levert krachtige en gebruiksvriendelijke software voor kredietinformatie en debiteurenbeheer: de Beheermanager, de Riskmanager en de Alertmanager. Onze software is betrouwbaar en gemakkelijk te installeren. U hoeft geen hardware te kopen en u hebt geen onderhoudskosten. Zijn er calamiteiten? Geen nood. Collactive neemt u alle zorg uit handen. Interesse? Neem nu contact op voor de mogelijkheden.

Laat debiteuren openstaande facturen sneller ophoesten

Als ondernemer krijgt u koude rillingen van slechtbetalende debiteuren. Ga niet bij de pakken neerzitten. Credit management is voor Collactive een koud kunstje.