Ervaar de kracht en teamspirit van Collactive!

Onze kracht: betalingsgedrag optimaliseren

Goede producten of diensten zijn niet altijd een garantie tot succes. En een commerciële relatie heeft meer om het lijf dan vertrouwen alleen. Succesvol ondernemen hangt ook af van de liquiditeit, kredietwaardigheid en betaalgedrag van uw debiteuren. Of met andere woorden: een hoge omzet is mooi. Klanten die op tijd betalen is nog veel beter. Graag ondersteunt Collactive uw bedrijfsvoering met concrete adviezen en beproefde producten voor kredietinformatie, debiteurenbeheer en incasso.

Eén contactpersoon

Maatwerk staat bij Collactive Credit Management hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend voeren we alle activiteiten in nauw overleg met u uit. Wij kiezen daarbij voor een vaste contactpersoon. Zowel voor kredietinformatie, debiteurenbeheer als incasso. Hij of zij is altijd op de hoogte van uw persoonlijke wensen. Niet op hoofdlijnen, maar tot in detail. 

Heldere communicatie

Openheid van zaken is voor Collactive de basis van wederzijds vertrouwen. Onze aanpak verschilt per geval en per opdrachtgever. Via heldere rapportages houden we u op de hoogte van de voortgang en de resultaten. Zo kunt u steeds een vinger aan de pols houden. U kunt zelfs online meekijken in ons systeem voor een actuele stand van zaken.

Op zoek naar daadkracht in Credit Management?

De specialisten van Collactive werken snel, zijn resultaatgericht en hebben oog voor de  relatie met uw debiteur.