Buitenlandse vorderingen? Incasseert u zonder slag of stoot?

incassobureau buitenlandse vorderingenEen groeiend aantal Nederlandse bedrijven doet zaken in het buitenland. Niet al uw buitenlandse klanten zijn uit het juiste hout gesneden. Sommige klanten houden er een bedenkelijke betalingsmoraal op na. En sommige klanten moet u een keer extra achter de broek aanzitten. Ga niet bij de pakken neerzitten als uw buitenlandse vorderingen niet op tijd betaald worden. Neem voor internationale incasso een ervaren incassobureau in de arm. Collactive gaat daadkrachtig met uw openstaande facturen aan de slag. Samen met buitenlandse incassospecialisten gaan we ‘het gevecht’ aan. 

Samenwerking met netwerk van internationale incassospecialisten

Openstaande vorderingen in het buitenland incasseren is een vak voor specialisten. Collactive werkt intensief samen met een netwerk van incassospecialisten. Deze professionals zijn op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving, ze kennen de betalingsmoraal en ze spreken de taal van uw buitenlandse klanten. Bij buitenlandse vorderingen maken we vooraf duidelijke afspraken over tarieven. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan onze buitenlandse incassospecialisten aan de slag om uw vordering(en) te innen. Gedurende dit traject voert uw contactpersoon bij Collactive de regie.

Incasso in het buitenland

Voor alle internationale incasso’s kunt u de incassospecialisten van Collactive inschakelen. In de volgende landen hebben we een beproefd ‘track-record’ in het innen van buitenlandse vorderingen:

 • België: als Belgische debiteuren uw organisatie in de wielen rijden
 • Duitsland: als Duitse debiteuren niet toehappen als u ze aanmaant te betalen
 • Engeland: als Engelse debiteuren dreigen uw rekeningen af te serveren
 • Frankrijk: als Franse debiteuren in gebreke blijven als u een balletje opgooit
 • Italië: als Italiaanse wanbetalers uw ambities onnodig afremmen
 • Spanje: als Spaanse wanbetalers als een rode lap op een stier werken bij u

Waarom Collactive als incassobureau inschakelen?

Als incassobureau is Collactive gespecialiseerd in internationale incasso. Ook voor uw buitenlandse vorderingen kunt u rekenen op onze ervaring, expertise en daadkracht. Graag zetten we onze onderscheidende kracht voor u op een rij:

 • Vaste contactpersoon en korte communicatielijnen
 • Daadkrachtige aanpak
 • Samenwerking met wereldwijd netwerk van correspondenten
 • Online inzage in lopende, buitenlandse dossiers
 • ISO-90001 gecertificeerd
 • In bezit van het incassokeurmerk van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI)

Afspraak maken voor buitenlandse vorderingen?

Het succes van incasso in het buitenland staat of valt met duidelijke afspraken, een gemeenschappelijke strategie en een periodieke terugkoppeling van ondernomen acties en behaalde resultaten. Wilt u een incassobureau inschakelen voor uw buitenlandse vordering? Of wilt u meer weten over onze beproefde aanpak? Bel Collactive (040) 291 96 66 of mail voor een afspraak een van onze incassospecialisten.